Select Page

El dilluns 12 de juny va ser la data triada pel Conservatori Professional d’Altea per realitzar la cloenda del curs 2017-18. Més de 200 músics van passar per l’escenari de Palau Altea entre les diferents agrupacions del centre educatiu: Banda d’Ensenyaments Elementals, Orquestra de Corda i Banda d’Ensenyaments Professionals.

Els més de 600 assistents a l’acte van gaudir d’un concert on els joves talents van demostrar les habilitats adquirides, no sense un gran esforç, en les aules del centre. En el transcurs de l’acte es va fer lliurament dels diplomes als alumnes que finalitzaven els Ensenyaments Professionals de Música, 13 joves que ara emprenen nous camins en estudis superiors o universitaris:

Neus Cabrera Perles – Flauta Travessera

Anna Cortés Diaz – Clarinet

Javier Delgado Pérez – Percussió

Mª Verónica Grimshaw Crespo – Violí

Javier Oltra Fernández – Piano

Juan Pérez Bolo – Trombó

Miguel Pérez Ferrer – Percussió

Nicolas Reinosa Johnson – Percussió

Maria Rodríguez Durà – Piano

Guillem Ronda Vidal – Percussió

Bárbara Tent Alvado – Clarinet

Miguel Torres Sánchez – Percussió

Anna Zamora Soler – Flauta Travessera

A més, es va realitzar el lliurament de premis del XI Concurs d’Interpretació d’EE.PP. que s’ha realitzat al llarg del curs que ara finalitza. Els premiats van ser el següents:

Categoria 1er i 2on d’Ensenyances Professionals

Accèssit: Miguel Àngel Paredes i Helena Martínez Llorca

Primer premi: Iván Baldoví Yevglevskiy

Categoria 3er i 4rt d’Ensenyances Professionals

Accèssit: Macià Font Zaragoza

Primer premi: Andrés Llorens Soler

Categoria 5é i 6é d’Ensenyances Professionals

Accèssit: Javier Oltra Fernández

Primer premi: Javier Delgado Pérez

Menciò d’Honor en el Concurs d’Interpretació del Conservatori Professional d’Altea: Javier Delgado Pérez

 

L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, explicava en finalitzar l’acte que “en aquest concert s’han pogut observar els progressos que han fet els alumnes durant el curs, gràcies a la intensa labor que realitzen tant els alumnes com els pares i professors del conservatori”.

Per la seua banda Diego Zaragozí, regidor de Cultura, va tenir paraules d’agraïment a tota la comunitat educativa del centre: pares/mares, alumnes i  professors/es. Zaragozí també agraïa a l’AMPA del Conservatori Professional d’Altea la seua implicació en les activitats del centre, així com en l’organització de diferents activitats al llarg del curs 2016-17.

Finalment, Juan Tomás Laviós, Director del C.P.M. d’Altea, comentava que “cal agrair a totes les persones que conformen la gran família del Conservatori, un projecte educatiu que pretén formar als alumnes en tots els aspectes relacionats amb la formació artística i musical, a més, agrair la labor docent realitzada durant tot el curs per part del professorat que en el concert de cloenda ha tingut un fidel reflex de la dedicació que el claustre té cap als estudiants”.

Pin It on Pinterest