Select Page

La regidoria d’Esports presenta una ampla oferta d’esports per als mesos d’estiu

Com cada any la Regidoria d’Esports organitza una nova edició dels Cursets Esportius d’Estiu durant els mesos de juliol i agost. El termini d’inscripcions s’obrirà el pròxim dilluns, 12 de juny, i finalitzarà el 27 de juny. Les inscripcions es podran fer a l’oficina de Joventut i Esports, situada al Centre Juvenil, de dilluns a divendres , de 9:00 a 14:00 hores, i dijous , de 16:30 a 18:30 hores, així com a través dels següents correus electrònics: altea.deportes@cv.gva.es i juventudydeportes@altea.es

Com ha explicat el regidor d’Esports, Pere Barber, ‘’hi ha alguns esports que tenen places limitades, en estos casos l’admissió dels xiquets i xiquetes serà per rigorós ordre d’inscripció’’. La matricula per participar als cursos serà de 15€ i es podran obtindre descomptes a partir del segon esport.

El regidor ha detallat l’ampla oferta del cursets que s’ofereixen enguany, com són:  natació, waterpolo, natació sincronitzada, vela, rem, paddle surf, kayak, tennis, pàdel, futbol, futbol sala, bàsquet, handbol, pilota valenciana, voleibol, golf, ioga, gimnàstica rítmica, hapkido, hípica, kick boxing i ciclisme.

Així mateix, ha animat a tots els xiquetes i xiquetes d’Altea a participar d’aquesta nova edició del s Cursets Esportius d’Estiu i gaudir de l’esport durant les vacances d’estiu.

Finalment, ha informat que la cloenda dels Cursets es celebrarà a la Ciutat Esportiva el divendres 1 de setembre, ‘’i com ja es tradició, tindrà lloc l’entrega de diplomes i per a concloure una festa final amb tots els participants’’.

CursosEsportius2017

Pin It on Pinterest