Select Page

La nostra localitat va acollir ahir per la vesprada l’acte de lliurament de diplomes als 200 alumnes de les Aules Universitàries de la Experiència de la Universitat Miguel Hernández, de la promoció 2015-2017.

Palau Altea va acollir este acte acadèmic  que es va iniciar amb un concert de la Jove Orquestra de la Universitat Miguel Hernández (JOUMH). A continuació, va ser el torn de l’entrada del Seguici, al que va acompanyar la interpretació del Canticorum Jubilae de G.F. Haendel.

La vicerectora de Cultura i Extensió Universitària de la UMH, Tatiana Sentamans, va donar la benvinguda a l’acte.  Seguidament, va ser el torn de la intervenció de la directora de SABIEX, el Programa integral per a majors de 55 anys de la UMH, Esther Sitges. Els parlaments van seguir amb la intervenció del director comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Felipe Pulido. L’acte acadèmic va continuar amb els discursos dels representants dels alumnes de les seus de Benidorm, Torrevella, Oriola, Ibi, El Campello, Elx i Altea i, a continuació, va tenir lloc un dels moments centrals d’este acte acadèmic, el lliurament de diplomes, amenitzat amb la interpretació del Benedicat Vobis de G.F. Haendel.

Després de lliurar els diplomes va prendre la paraula l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, que va felicitar a tots els alumnes per haver superat amb èxit els dos anys de les Aules Universitàries. Per a l’alcalde ‘’és tot un orgull que la nostra localitat haja participat des del primer any d’estes aules universitàries’’. ‘’El projecte de les aules Universitàries de l’Experiència suposa una magnífica oportunitat per seguir o ampliar la formació i aprofundir en diverses disciplines sense necessitat de cap requisit acadèmic previ’’, afegia Llinares.

L’alcalde també va fer menció a la celebració dels 20 anys de la Universitat Miguel Hernández (1997 – 2017) i de la seua Facultat de Belles Arts amb seu a Altea. ‘’Un any que també és molt important per al nostre poble, Altea commemora l’aniversari dels 400 anys de l’atorgament de la Carta de Poblament que va constituir Altea com una població de dret amb organització administrativa pròpia’’, va destacar l’alcalde.

Els alumnes de les distintes seus universitàries van estar acompanyats per representants municipals de les seues localitats, alcaldes i regidors, que es van traslladar fins Altea per assistir a este acte acadèmic.

Finalment, la vicerectora de Cultura i Extensió Universitària de la UMH va tancar l’acte i es va interpretar l’himne universitari, Gaudeamus Igitur.

 

Pin It on Pinterest