Select Page

A partir d’ara, els dissabtes #lacervesetaalmercat

 L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i l’edil de Comerç i Turisme, Anna Alvado, van visitar el Mercat Municipal el passat dissabte per oferir el seu suport a la iniciativa organitzada per la Regidoria de Comerç i l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal i que s’engloba dins de la campanya ”M’agrada el meu mercat”.

A més dels representants de tots els grups polítics municipals, nombrosos clients del mercat i veïns de la localitat van gaudir adquirint els productes que cada lloc oferia i que es van poder degustar a les terrasses situades a l’exterior. Una activitat que es repetirà tots els dissabtes i que estarà amenitzada amb música en viu.

L’edil de Comerç, Anna Alvado, destacava la gran afluència de públic i el bon ambient que va inundar el mercat. A causa de l’èxit de la iniciativa, els comerciants han volgut seguir amb aquesta acció comercial amb més il·lusió, si és possible, oferint noves tapes de degustació i condicionant les terrasses per a més comoditat dels clients.

Per a Anna Alvado ”és una absoluta satisfacció donar suport a campanyes com aquesta, que ha donat tan bon resultat, i que suposa una aposta decidida per dinamitzar el mercat i el comerç de la zona en general”. ”El meu desig és que perdure en el temps i que els veïns d’Altea puguen gaudir de l’aperitiu al Mercat Municipal, per això vull traslladar el suport de la Regidoria als comerciants del Mercat perquè aquesta acció seguisca sent un èxit i agraïsc l’interès mostrat en aquesta iniciativa i la implicació de tots ells en el projecte”.

 

Pin It on Pinterest