Select Page

El Centre Social acull esta mostra que romandrà fins el 2 de juny

L’associació Amamaluna ha triat Altea, per primera vegada, per mostrar l’exposició del concurs fotogràfic de lactància materna que organitza esta associació. Des del passat 19 de maig, i fins el 2 de juny, es podrà visitar esta mostra al Centre Social d’Altea que ja han pogut gaudir a altres poblacions de la Marina Baixa. Amamaluna recorre els pobles de la Marina Baixa amb esta exposició itinerant, que enguany compleix dotze edicions, per tal de promoure la lactància materna.

La portaveu de l’Associació, Eva Morales, ha explicat les característiques del concurs, que coneixerà les seues noves guanyadores el 25 de maig, dia en que el jurat es reunirà per donar  el veredicte.

Un total de 60 fotografies opten als premis del concurs que es lliuraran el dia 2 de juny. S’han establit tres premis, el primer de 300 euros i una foto de col·laboradors; el segon de 250 euros i també un detall d’un col·laborador i el tercer premi  de 150 euros a més d’un present d’un col·laborador. A més, hi ha un quart finalista que rebrà un lot de regals de col·laboradors. També hi haurà premis per a les noves categories d’enguany, “Amb el meu papà”, “Lactància sense límits” i el premi del públic. El jurat estarà composat per dos fotògrafs, una mare voluntària de l’associació i les regidores de Benestar Social d’Altea i l’Alfàs del Pi.

Verónica López ha explicat que ‘’l’objectiu de l’associació és normalitzar la lactància i facilitar el seu accés i adaptació a totes les mares que vullguen alimentar els seus nadons amb lactància materna. Amamaluna arriba ara mateix a moltes famílies amb està finalitat i realitzen una gran tasca, consistent a donar seguretat i tècnica a qui voluntàriament ha decidit apostar per aquesta forma natural d’alimentar. Pensem que és important col·laborar i donar poder a totes les associacions locals que ajuden als nostres veïns i veïnes i Amamaluna és una d’elles amb gran arrelament ja a Altea’’.

Finalment, López convidava la ciutadania, tant d’Altea com de la comarca, a visitar esta exposició que reflexa ‘’l’amor i cura al començament de la vida’’.

Pin It on Pinterest