Select Page

La Regidoria de Participació Ciutadana amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud ha iniciat una sèrie d’accions amb l’objectiu d’ajudar a posar en marxa processos per millorar la gestió de les associacions i la seua adequació a les noves normes legislatives.

Així, el 27 de maig, de 9 a 14 hores, tindrà lloc el curs d’obligacions fiscals, a través del que es podran resoldre els dubtes sobre temes fiscals i comptables. Poden participar totes les associacions i és la segona de les tres jornades per a associacions.

L’1 de juliol es celebraran les Jornades d’Associacions en les que es tractarà la situació actual i reptes de futur, i es marcaran les futures accions del departament de Participació Ciutadana respecte a les necessitats i demandes de les associacions.

Beatriz González, regidora de l’àrea, ha assenyalat que ‘’per a l’Ajuntament d’Altea es considera prioritari estimular i enfortir el teixit associatiu existent a la població, perquè és a través de la participació ciutadana que es poden cercar conjuntament solucions als problemes que ens afecten i la construcció d’una Altea millor i més justa i per això animem a totes les associacions a participar en estes activitats’’.

Per a més informació o inscripcions els interessats es poden dirigir a la Regidoria de Participació, a l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest