Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha anunciat que Altea comptarà el pròxim curs amb un Cicle Superior d’FP a l’IES Bellaguarda. ”És una notícia molt important per a Altea i per a la nostra oferta educativa que torna a tindre el que no hauria d’haver perdut, un grau superior de Formació Profesional”, destacava la regidora. Pérez ha explicat que Conselleria d’Educació sols ha augmentat en tota la Comunitat Valenciana en 35 el nombre total de Cicles d’FP, tant en FP Bàsica, com en Grau Mitjà i Grau Superior, de més de 400 que s’han demanat, ”i un d’ells estarà a la nostra localitat”.

En este sentit, la regidora ha recordat les múltiples reunions que des de l’Ajuntament d’Altea s’han mantingut tant amb l’IES Bellaguarda com amb Marina Sánchez, Directora General de Formació Professional i Ensenyances de Règim Especial.

“Desde la Regidoria d’Educació i des de l’IES Bellaguarda estem molt satisfets, donat que s’ha treballat molt per aconseguir-ho i, a més, Administració i Finances era la primera opció que s’havia demanat en la proposta conjunta que vàrem presentar”.

El nou cicle amb el que comptarà Altea pertany a la Familia d’Administració i Gestió i es denomina: Administració i Finances. La sol·licitud de places es del 24 de maig fins al 6 de juny. Tots els interessats en estos estudis es poden dirigir a l’IES Bellaguarda per obtindre més informació.

Pin It on Pinterest