Select Page

El Mercat Municipal d’Altea, situat a l’avinguda Jaume I, participa a la campanya estatal “M’agrada el meu mercat” juntament amb altres 200 mercats d’altres tantes localitats d’Espanya, i que també forma part d’una campanya internacional més àmplia. La campanya organitzada per Mercasa implica a mercats tant majoristes com minoristes.

La iniciativa va començar el passat 9 de maig i es prolongarà durant tot el mes. Els prospectes que s’han editat per a la campanya són també internacionals, per això es poden trobar en diversos idiomes europeus.

La campanya té a més el suport de la Regidoria de Comerç, i la seua regidora, Anna Alvado, destacava que l’objectiu és promocionar els mercats municipals amb un logo i un eslògan que fa referència al gust pels mercats locals, com és: “M’agrada el meu mercat “.

A més, l’edil ha destacat l’activitat que tindrà lloc aquest dissabte, 20 de maig, ”totes les parades del mercat posaran a la venda safates amb els seus productes perquè els clients que acudisquen aquest dia al mercat les puguen adquirir i degustar a les terrasses que s’ubicaran a l’exterior”. Alvado ha explicat que des de la Regidoria de Comerç i Mercats es pretén dinamitzar el Mercat Municipal, per això els dissabtes es promocionarà a través de la degustació de productes. L’Ajuntament col·laborarà facilitant l’ús de les plataformes exteriors per al muntatge de les terrasses per part de l’associació de comerciants del mercat i amenitzant l’ambient amb música en viu.

La campanya, a més, a nivell nacional té a Espanya un altre eslògan “Mercats vius, ciutats sostenibles”, que segons Alvado suposa posar en valor el comerç de qualitat i de proximitat, així com els beneficis que té comprar al municipi productes de primera qualitat.

Anna Alvado ha animat a tota la ciutadania a participar d’aquest esdeveniment i gaudir del seu mercat municipal i dels productes de qualitat que ofereix.

Pin It on Pinterest