Select Page

Touroperadors xinesos i periodistes francesos s’han interessat per la varietat de l’oferta turística de la nostra localitat. Per este motiu, des del Patronat de Turisme de la Costa Blanca en col·laboració amb el Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Altea s’han organitzat dos ‘’fam trips’’ perquè conegueren de primera mà la qualitat de la nostra oferta turística.

Per una banda, han visitat Altea els agents del tour operador xinés OET de Cantón. Des del Departament de Turisme es va organitzar una jornada perquè els 9 agents xinesos recorregueren els indrets més característics del municipi, com el passeig marítim; la plaça del Convent, Bellaguarda, la Plaça de la Creu, les muralles del baluard renaixentista i el Portal Nou i altres carrers i places del nucli antic. La visita guiada va ser especialment dissenyada per donar a conèixer els diferents recursos turístics d’Altea, posant l’accent en la història, la cultura, la gastronomia i el folklore local. Així mateix, també es va oferir informació sobre les platges i l’oferta hotelera d’Altea.

 

Per altra banda, Françoise Cus, redactora en cap de la revista Nautica Magazine, ha visitat la Marina Greenwich per conèixer i informar sobre l’oferta nàutica a Altea i la Costa Blanca. El guia turístic de l’Ajuntament va informar sobre el potencial que ofereix Altea en activitats nàutiques; l’oferta d’allotjament; així com la història local, centrada enguany en la celebració del 4t Centenari, i sobre la gastronomia alteana.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, agraïa la mediació del Patronat de Turisme de la Costa Blanca, que han promogut estos ‘’fam trip’’, i destacava la importància que suposa per a la nostra localitat que un mercat tan important com el xinés s’interesse per Altea. En este sentit, Alvado posava l’accent en ‘’el bon el posicionament d’Altea com un dels destins més atractius de la Costa Blanca, pel que s’han interessat estos agents de viatges i periodistes, que busquen lloc de vacances amb les característiques del nostre’’.

 

Pin It on Pinterest