Select Page

El Campament d’Anglès a la finca Santa Bàrbara, per a xiquets i joves de 8 a 14 anys, tornarà de nou este estiu de 2017, com ho ha vingut fent els últims deu anteriors, i que han fet d’este campament d’anglès una referència a nivell provincial, ja que han estat molts els xiquets de tota la província que han passat per la finca Santa Bàrbara, situada en un enclavament privilegiat, en plena natura i al costat de l’ermita que porta el seu nom, propera a Altea la Vella.

L’edil de Joventut, Pere Barber, va presentar la que serà la dècima edició del Campament d’Anglès, acompanyat pel seu coordinador Adrián Cortell. El campament tindrà tres torns, el primer del 5 al 15 de juliol, que ja té totes les places completes; el segon torn, del 19 al 29 juliol, també està complet; i el tercer i últim torn, en el qual encara hi ha places, serà del 2 al 12 d’agost. Els 11 dies que té cada torn tenen un preu de 350 euros amb tot inclòs, menjars, estada, cursos d’anglès i activitats extres. Els xiquets i joves empadronats a Altea tenen una reducció del preu, que serà per a ells de 320 euros. A més, Serveis Socials de l’Ajuntament comptarà amb sis places destinades a xiquets de famílies necessitades de la localitat. Pere Barber va felicitar Adrián Cortell i als monitors que fan possible este campament “per complir el seu desè aniversari oferint una activitat perquè els nens aprenguin anglès jugant i ensenyant-los valors”.

Cortell va tenir paraules d’agraïment per a l’Ajuntament i la Regidoria de Joventut “per haver confiat en nosaltres”, i per als pares, “dels centenars de xiquets i joves que han après anglès amb nosaltres durant estos deu anys”.

L’èxit del campament és tal que, pràcticament, està complet abans de les dates i només queden unes poques places en el tercer torn. Enguany la temàtica del campament es basarà en la pel·lícula de Pixar “De l’inrevés” (“Inside Out”) que servirà, segons Cortell, ”per a rememorar les temàtiques d’altres campaments, els dedicats a Harry Potter, a Pirates del Carib, Asterix i Obelix, a través del record”. El campament es basa en tres blocs d’aprenentatge i activitats, “el nostre anglès és perquè els xiquets practiquen poc a poc i es vagen familiaritzant amb activitats del dia a dia, i li perden la por i la vergonya a parlar en anglès”, explicava Cortell. I va afegir “fem servir el joc i l’educació en valors com la solidaritat, per a l’aprenentatge”. Durant el campament s’organitzaran excursions a les Fonts de l’Algar i altres llocs d’interès de la comarca.

Segona edició del Campament d’Estiu per a Adolescents

Així mateix, s’ha presentat una nova edició del Campament d’Estiu per a Adolescents, de 14 a 17 anys, i que també tindrà lloc a la Finca de Santa Bàrbara. En aquest cas, l’activitat serà d’un únic torn, del 16 al 26 d’agost. El preu per als 11 dies d’agost és de 420 euros, tot inclòs, i per als joves empadronats a Altea serà de 390. I també hi ha dues places disponibles per a Serveis Socials.

”Atès l’èxit del primer campament d’estiu de l’any passat hem decidit tornar a repetir-ho”, explicava Adrián Cortell. Una de les activitats destacades del campament són les xerrades d’orientació amb una psicòloga especialitzada que tractarà els temes que preocupen als joves i als pares. L’edil ha animat a les famílies amb joves adolescents interessats a participar en esta activitat i ha indicat que ja estan reservades el 50% de les places i queden 20 places disponibles.

Pere Barber ha assenyalat que les inscripcions tant per al Campament d’Anglès com per al d’Adolescents, es poden formalitzar a les Oficines de Joventut, al Centre Cultural Juvenil, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o trucant al telèfon: 96 584 13 34 (en el mateix horari). Així mateix, també es poden formalitzar a la coordinació dels campaments al telèfon: 600 777 065 (a qualsevol hora).

 

Pin It on Pinterest