Select Page

Un any més, una de les activitats més demandades pels turistes i visitants durant la Setmana Santa han sigut les rutes guiades que organitza la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea. Enguany s’han proposat 5 rutes pels indrets més característics de la localitat. D’esta forma, els més de cent participants, han pogut conèixer el riu Algar i el seu entorn natural; el poble antic, declarat Bé d’Interés Cultural; el Camí Reial i Altea la Vella. Algunes de les rutes que s’han realitzat pertanyen al projecte ‘’Camins d’Altea’’ que tan bona acceptació està tenint.

”Més de cent persones ens han acompanyat en estos recorreguts guiats pel nostre poble durant la Setmana Santa. Esta activitat compta cada any amb més demanda i per això s’oferta sempre en els moments de màxima afluència de turistes, que s’han interessat per la història, el medi ambient i els paisatges del nostre poble. Les rutes amb major afluència van ser la del Camí Reial i la del Poble Antic”, explicava Anna Alvado, la regidora de Turisme.

Pin It on Pinterest