Select Page

Més d’un centenar de persones s’han donat cita a Invat.tur (Benidorm) per inaugurar oficialment les noves instal·lacions d’HOSBEC, l’Associació Empresarial Hotelera de Benidorm, la Costa Blanca i Comunitat Valenciana. Aquesta associació acaba d’estrenar nova seu en l’esmentat edifici, el que s’ha posat com a exemple de com la col·laboració públic-privada funciona en l’àmbit turístic.

Han presidit l’acte el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; la directora general de Turisme, Raquel Huete i el president d’HOSBEC, Antonio Mayor. En la seua intervenció, Colomer ha ressaltat que “hui és un dia per celebrar perquè hui l’Invat.tur és més innovador, més fort i l’economia turística eleva encara més el seu voltatge d’importància. Este és el model creatiu d’aliances i govern, l’espai operatiu dels professionals i l’ecosistema de treball d’actors públics i privats”. El secretari autonòmic finalitzava la seua intervenció amb la següent reflexió: “Hosbec és molt important perquè necessitem resituar el sector turístic al centre del relat econòmic i social de la Comunitat Valenciana”.

Entre la nombrosa assistència de l’àmbit turístic de la Comunitat Valenciana que ha acudit a este acte, la regidora de Turisme d’Altea, Anna Alvado, ha volgut, amb la seua presència, que Altea i el sector hoteler alteà estigueren representats com un referent de qualitat i gestió social respectuosa.

Alvado assenyalava que aquest tipus d’aliances només poden reportar resultats positius per a tot el sector, incloent la millores en les condicions laborals de les treballadores i treballadors del mateix.

Pin It on Pinterest