Select Page

Verónica López, regidora de l’Ajuntament d’Altea i portaveu del PSPV-PSOE en el consistori ha comparegut davant els mitjans de comunicació per comunicar públicament el seu nomenament com a directora general de Justícia de la Comunitat Valenciana, anunciat pel Consell el passat divendres. La regidora ha explicat que renunciarà a les seues retribucions i a la dedicació exclusiva en l’Ajuntament d’Altea on encapçala la regidoria de Benestar Social, Igualtat i Sanitat, però continuarà com a regidora durant uns mesos ‘’perquè es faça una transició tranquil·la i normalitzada que no provoque el mínim desequilibri fins entregar l’acta de regidora’’, ha indicat López. Sobre la renúncia de l’acta de regidora, Verónica López ha informat que de moment no renunciarà a ella, però si que ho farà més avant quan el PSPV-PSOE d’Altea designe al seu substitut o substituta.

En la seua compareixença Verónica López ha estat acompanyada per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i les portaveus de l’equip de govern Imma Orozco (Compromís) i Beatriu Nomdedeu (Altea amb Trellat), socis del PSPV-PSOE en l’equip de govern, que han traslladat a la nova directora general de Justícia les seues felicitacions pel nou càrrec.

López va jurar el càrrec a la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, encapçalada per Gabriela Bravo, el passat dimecres i a partir de dilluns s’incorporarà al seu nou lloc de treball. La nova directora general de Justícia ha explicat que ‘’tot ha ocorregut en una seqüència de temps molt ràpida’’, el passat dijous se li va proposar el càrrec, i el divendres el Ple Consell va acordar el nomenament.

Verónica López s’ha mostrat molt il·lusionada davant esta nova etapa que suposa ‘’un repte personal i professional molt important que assumisc amb responsabilitat i prudència’’. I ha destacat que es sent ‘’honrada i orgullosa de formar part del projecte de canvi en la Comunitat Valenciana que ja està donant els seus fruits’’.

Així mateix, Verónica López ha donat les gràcies als seus companys del PSPV-PSOE i de l’equip de govern, Compromís i Altea amb Trellat, ‘’pel suport en estos dos anys de legislatura’’. I ha pronunciat emocionada les paraules d’agraïment ‘’als meus companys de viatge pel suport i facilitats perquè el meu treball siga senzill i en un projecte progressista, d’esquerres i de canvi per a Altea’’.

Pin It on Pinterest