Select Page

El regidor d’Infraestructures i Obres, Roque Ferrer, ha informat de l’inici de les obres de reparació del front litoral en la cala de La Barreta, concretament al carrer Curricà. 

Com ha explicat Ferrer, ‘’l’obra consistirà en alçar el mur amb escullera, en volta de la configuració estructural anterior que era menys estable front a les accions marítimes, i refer, amb els mateixos materials preexistents, el vial que va solsir a causa del temporal sofert a finals de gener,’’.

Les obres, que començaran el divendres 31 de març, s’han adjudicat per un pressupost de 30.855,00 euros i està previst que finalitzen en aproximadament tres setmanes.

El regidor ha destacat la importància d’estes obres que s’escometran a la zona de Mascarat, un referent turístic de la nostra localitat, ‘’i que suposaran una destacada actuació per condicionar la zona de cara a la temporada d’estiu’’.

 

Pin It on Pinterest