Select Page

L’Ajuntament es reunia, a la vesprada d’ahir, amb els afectats de les obres de Regeneració del Front Litoral per informar-los sobre els detalls de l’obra i per recollir les inquietuds de veïns i comerciants al respecte de les mateixes.

A la reunió informativa de caràcter obert van assistir al voltant de 70 persones, que van poder conèixer de boca dels tècnics municipals nombrosos detalls de l’obra com afecció de la mateixa; terminis d’execució i modificacions de trànsit, entre d’altres.

La cita va tenir lloc a l’auditori del Centre Social i va estar presidida per l’alcalde, Jaume Llinares, a qui acompanyaven el regidor d’Urbanisme, Jose Orozco i la portaveu del grup municipal socialista, Vicenta Pérez; a més dels tècnics municipals, Estefania Martínez, cap d’Urbanisme i José Selles, Cap d’Infraestructures.

En el transcurs de la reunió, que va tenir una durada aproximada de dos hores, els assistents van poder traslladar a l’equip de govern i tècnics municipals les seues inquietuds i preguntar aquelles qüestions que van considerar oportunes sobre este ambiciós projecte. Les obres donaran inici el pròxim dia 24 de maig.

Pin It on Pinterest