Select Page

Un cartell de luxe, amb les actuacions dels grups Ilegales, Burning i Rebeldes, així com el cantant Raimundo Amador, componen el planter d’artistes, de reconegut prestigi en el panorama de la música nacional, que es donaran cita a Altea el pròxim 15 d’abril amb motiu del Mediterraneam Coast Festival. El festival precedeix a l’esdeveniment esportiu internacional de travessia nadant a mar oberta, el Mediterranean Coast Challenge, que tindrà lloc a Altea al mes de maig.

El festival estarà presentat pel conegut discjòquei Fernandisco a partir de les 18 hores. A més, actuaran com a artistes convidats els cantants Santiago Campillo i Javier Ojeda.

Francisco Bolo, gerent de Bolo & Baldomero Sports, i de l’empresa Adrenalin Sport, organitzadores de l’esdeveniment, ha presentat el festival acompanyat pel regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, i el cantant de Los Rebeldes, Carlos Segarra. Segons va explicar Francisco Bolo, ”la idea sorgeix d’organitzar a Altea un festival de música d’àmbit nacional, i per això hem comptat amb l’ajuda de Carles Segarra, i amb el suport del regidor de Joventut ”, als quals va agrair la seua col·laboració.

Des de l’organització es barregen dos espais, molt pròxims l’un de l’altre, per a la celebració del festival. D’una banda l’aparcament del mercat, al costat de la Ciutat Esportiva, i, de l’altra, el camp de gespa artificial, dins de la Ciutat Esportiva. En breu s’informarà de la ubicació definitiva. A l’espai triat s’instal·larà un escenari de grans dimensions, i s’habilitarà la zona per a l’esdeveniment amb les mesures de seguretat pertinents.

Carlos Segarra va incidir en la idea que Altea compte amb un gran festival “com ho té Benidorm i altres ciutats turístiques”. ”Per a aquesta primera edició, explicava Segarra, hem reunit a bandes llegendàries de rock i pop, com Ilegales d’Astúries o els mítics Burning de Madrid, i Raimundo Amador, que fa una barreja de música flamenc i blues, i la nostra banda de rock mediterrani, Los Rebeldes. També tindrem a Santiago Campillo, que va fundar el grup M-Clan, i que tocarà un parell de temes amb nosaltres, i Javier Ojeda, de Danza Invisible, que també tocarà algun dels seus coneguts temes”.

Per la seua banda, Pere Barber, ha destacat que quan se li va presentar la idea del festival “la vam acollir amb els braços oberts”. El regidor va afegir que “per a l’Ajuntament d’Altea és una aposta més per la música i la cultura i sempre que puguem seguirem donant suport a aquest tipus d’iniciatives”.

El preu actual de les entrades és de 30 euros fins al 30 de març. I del 31 de març al 14 d’abril serà de 38 euros. Moltes entrades ja s’han posat a la venda, les primeres mil entrades es van vendre a 15 euros i posteriorment, segons les dates, va canviar el seu preu. Les entrades estan a la venda a todoticket.es, entradas a tu alcace, Correus i diversos punts de venda a Altea i la comarca.

Pin It on Pinterest