Select Page

 Els concerts faran gaudir a pares, mares, xiquets i xiquetes conjuntament

El recinte de Vila Gadea, en l’Olla d’Altea, acollirà el pròxim 7 de maig el “MenutFest”, primer festival de rock en família de la comarca de la Marina Baixa. Una iniciativa promoguda per les regidories de Cultura, Educació i Normalització lingüística de l’Ajuntament d’Altea amb l’objectiu de crear una oferta d’oci de qualitat per als més xicotets i les seues famílies que ha sigut presentada hui en roda de premsa a la Casa de Cultura

“És un festival enfocat per a un públic familiar, i és un format, que funciona en altres municipis de la comunitat, d’aquesta manera, oferim cultura als més xicotets de la casa”, ha assenyalat l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

El festival, que tindrà un dia de duració, està destinat a xiquets i xiquetes de totes les edats que podran gaudir de diversos concerts de rock i pop a l’aire lliure, tallers, activitats i moltes sorpreses. A més, l’Ajuntament d’Altea habilitarà una zona de pícnic amb foodtrucks, mercat i altres serveis per a passar un fantàstic dia en família.

L’horari del festival començarà a les 11:00h del matí i finalitzarà a les 20.00h, els pares i mares podran acudir amb els seus fills a qualsevol hora del dia i l’organització proporcionarà polseres per a poder eixir i entrar al recinte.

“Menutfest” és una proposta que segueix la línia de la regidoria d’Educació per a fomentar la cultura i l’entreteniment a l’aire lliure; gaudint del directe i fugint de la vida virtual”, ha declarat Vicenta Pérez, regidora d’Educació i Normalització Lingüística.

El MenutFest arranca aquesta primera edició amb els concerts de Ramonets, Marcel el marcià, La Petita Orquestra Peiotaire i Canta Canalla. Quatre grups de música rock infantils. Així mateix, el festival té com a objectiu fomentar la música en valencià.

“Volem compartir l’experiència de la música en directe amb els nostres fills i filles amb grups de rock infantils que faran cantar a adults i infants per part iguals”, ha destacat Isabel Martínez, Coordinadora del festival MenutFest en la seua intervenció.

Les entrades poden adquirir-se tant a la Casa de Cultura d’Altea (Pont de Montcau 14), com a en línia en www.alteacultural.com/menutfest, amb un 20% de descompte aquell que les compren abans del 7 d’abril de 2022 (6 euros l’entrada infantil i 12 l’entrada per a adults). L’aforament serà limitat, el festival està pensat per a xiquets, pel conseqüent, l’escenari i la música estaran adaptats per a ells.

Pin It on Pinterest