Select Page
  • La regidoria de Medi Ambient convida a tota la ciutadania a unir-se a l’Hora del Planeta, apagant les llums de 20:30 a 21:30 hores el pròxim dissabte 25 de març


Des de la Regidoria de Medi Ambient s’anima a la participació activa en aquest esdeveniment apagant la il·luminació dels habitatges a l’hora prevista o inscrivint-se al portal http://www.horadelplaneta.es/ciudadanos. Altea col·laborarà apagant les llums de la Casa de la Cultura, el Palau dels Esports, el Palau Altea Centre d’Arts i l’Ajuntament.

L’Hora del Planeta és una campanya de WWF (Associació per a la Defensa de la Naturalesa en les seues sigles en anglès) que va començar el 2007 a Sidney, amb el gest simbòlic d’apagar la llum durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Deu anys després, s’ha convertit en la iniciativa mundial en defensa del medi ambient.

Des de la Regidoria de Medi Ambient, l’edil Beatriu Nomdedeu, ha assenyalat que, ”enguany amb l’Hora del Planeta volem animar a tota la societat a sumar-se a aquest gran moviment, a fer-ho imparable i a evitar qualsevol marxa enrere”. A més, l’edil ha recordat que la lluita contra el canvi climàtic es combat cada dia amb cada gest quotidià, com ara: menjar productes locals i de temporada; reduir, reutilitzar i reciclar; mantenir una dieta sostenible amb menys carn i malbaratament; estalviar electricitat a casa i donar suport a les energies renovables.

Pin It on Pinterest