Select Page

Més de 1.500 persones van participar ahir a la marxa solidària contra el càncer de mama que organitzava Anémona,  baix el lema ‘’15 anys caminant juntes’’, a la que enguany es sumava l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Altea. Un éxit de convocatòria pel que la regidora de Benestar Social, Igualtat i Sanitat, Verónica López, es mostrava molt satisfeta pel suport i la solidaritat del poble d’Altea a la lluita contra el càncer de mama.

Amenitzada per la batucada Jambo, la multitudinària marxa rosa, tots els participants vestien la camiseta rosa commemorativa, iniciava el seu recorregut a les 10 hores des de la plaça de l’Ajuntament, i seguia pel Pont de Moncau, Passeig Mediterrani, fins a la Font del Garroferet a Altea la Vella, on es va instal·lar un punt d’avituallament amb aigua i fruita per a tots els participants. La tornada a Altea pel camí fondo va finalitzar a la plaça del Llavador on es va instal·lar una barra amb preus populars.

L’activitat, com recordava la regidora, estava dedicada especialment a Yolanda Cebrián, coordinadora de l’associació a Altea, que enguany no ha pogut participar. 

La marxa va estar encapçalada per Verónica López, juntament amb l’acalde d’Altea, Jaume Llinares i les dos presidentes de les associacions organitzadores; per part d’Anémona, Maria Botella i per part de l’AECC d’Altea, Vicenta Zaragozí. A més, l’activitat va comptar amb la participació dels regidors de l’equip de govern i representació de regidors de la corporació local. 

Pin It on Pinterest