Select Page

Al voltant de 70 persones van gaudir el passat diumenge de la ruta verda inclosa en ”Camins d’Altea”, amb la presència de Juanfran Picó, responsable de GEA, i de Juanvi Martín, historiador local, que van explicar en què consisteixen aquestes rutes i els recursos culturals i patrimonials que podem trobar en elles. La majoria dels assistents van realitzar la ruta a peu i altres van optar per la bicicleta, aquestes rutes estan dissenyades per realitzar-se de les dues maneres. ”Durant la jornada vam poder gaudir del Corredor Verd que transcorre per l’antic Camí Reial del Mar, parant en punts concrets com l’olivera centenària a Cap Negret, declarat arbre monumental; l’ermita de Sant Tomàs, que vam tenir la sort de poder-la visitar; l’aflorament volcànic de Cap Negret i la Caserna de Carrabiners, entre d’altres”, explicava la regidora de Turisme, Anna Alvado. 

La regidora va mostrar la seva satisfacció per l’interès dels assistents a les possibilitats que ofereixen aquestes rutes per poder gaudir del nostre entorn i conèixer la gran quantitat de recursos mediambientals i culturals que tenim a Altea. ”Vam tenir la sort de gaudir d’un dia fantàstic, amb una temperatura agradable i millor companyia”. L’edil agraïa l’assistència a totes les persones que van participar en l’activitat i destacava l’interès dels assistents per gaudir de les rutes restants. ”L’esforç realitzat per tirar aquestos projectes endavant val la pena quan veus la resposta tan positiva que han tingut els alteans i alteanes. Repetirem l’experiència en breu amb la ruta per l’horta alteana”, concloïa Alvado.

Pin It on Pinterest