Select Page

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea i la Unión de Consumidores de Alicante han organitzat una xarrada informativa per a les persones afectades per les clàusules sòl, les despeses hipotecàries o la hipoteca en una altra moneda distinta de l’euro. L’activitat tindrà lloc el dimarts, 7 de març, a les 17 hores al CEAM d’Altea i serà impartida per professionals en estos temes. Des de la Regidoria de Comerç i OMIC, s’ha organitzat aquesta xarrada amb l’objectiu d’orientar a totes les persones afectades i assessorar-los a l’hora de reclamar les quantitats abonades per aquest concepte. L’entrada és lliure a totes les persones interessades.

Al respecte, Anna Alvado, regidora responsable de Comerç es referia a l’existència de ‘’certa desorientació i confusió sobre els supòsits en què es pot sol·licitar la devolució dels diners i el nostre propòsit és aclarir eixos dubtes sobre esta qüestió’’. ‘’Recordem que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea considera que la clàusula sòl és abusiva i, per tant, nul·la de ple dret, el que permet una devolució íntegra del que s’ha pagat de més des que es van començar a aplicar els seus efectes’’, afegia la regidora.

En este sentit, la pròpia regidora feia una crida a tots els afectats a assistir a esta sessió informativa i recomanava que ‘’abans d’acceptar cap acord amb les entitats financeres, assessorem per un professional expert en dret del consum i en aquesta xerrada indicarem on ens poden ajudar’’.

Pin It on Pinterest