Select Page

La regidoria de Cultura ha informat que el Centre Cultural d’Altea la Vella disposa, per primera vegada, de material de so propi. El regidor de Cultura, Diego Zaragozí comentava que: “este centre estava desvestit, tècnicament parlant. Cada vegada que es realitzava un acte, ja fóra un concert, una conferència, etc. calia portar so o contractar-lo. Altea la Vella es mereixia, d’una vegada, disposar del seu propi material de so i en eixe sentit hem treballat des de Cultura perquè així fora”.

Es tracta d’un equip versàtil format per 4 altaveus de gamma alta professional totalment configurables, una taula de so bàsica, 2 micròfons i un sistema de reproducció multimèdia que està instal·lat des de fa un parell de mesos. Este equip és ampliable per a actes de major envergadura i el certamen de Bandes dut a terme recentment, ja ha pogut gaudir del nou equip.

Pin It on Pinterest