Select Page
  • Els establiments interessats a participar hauran
    d’inscriure’s en l’Oficina de Comerç abans del dia 27 de febrer

La Regidoria de Comerç i Turisme organitza, amb la col•laboració d’Hospal, la segona jornada gastronòmica d’Altea, ‘’Horta de Primavera’’, que tindrà lloc del 24 de març al 9 d’abril.

Des de la regidoria han anunciat les característiques de la jornada en què podran participar tots els hostalers d’Altea, siguen o no associats d’Hospal, que oferisquen en els seus establiments tapes en les què s’utilitzaran ingredients típics de l’horta alteana com ara taronges, tomaques, faves, cebes, etc. Hi haurà dos tipus de tapes: una lliure i una obligatòria. A la tapa obligatòria, l’ingredient principal serà la fava, amb una important presència d’aquest producte al plat.

La tapa s’oferirà en horari lliure i durant tots els dies que dure la jornada. El preu de la tapa serà de 3 euros, amb cervesa o vi inclòs.

Per a participar, els establiments hauran d’inscriure’s en l’oficina de comerç de l’Ajuntament d’Altea: altea.comercio@cv.gva.es, havent d’ingressar 30 euros en el compte d’Hospal en concepte de participació (consultar el compte en l’Oficina de Comerç):

L’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Comerç, editarà un fullet en què figuren les tapes, l’adreça i fotografia de cadascun dels establiments participants i plànol de situació. Per això, els establiments hauran de facilitar a l’oficina de comerç abans del dia 27 de febrer: nom, adreça, telèfon i correu electrònic de l’establiment; fotografia interior o exterior de l’establiment; explicació detallada de les tapes (la obligatòria i la lliure) i una fotografia de les mateixes.

  • La ruta comptarà amb les següents premis: 

Premis ‘’ruters’’: 3 premis de 100 euros y 4 premis de 50 euros en compres en comerços locals, un sopar per a 2 persones el restaurant de la millor tapa obligatòria i un sopar per a 2 persones en el restaurant de la millor tapa lliure.

Premis als establiments participants: 2 premis especials, un a la millor tapa obligatòria (fava) i un altre a la millor tapa lliure votada pels ‘’ruters’’ i jurat professional, dotat amb 250 euros cadascun.

Per a tots els hostalers participants es realitzarà una reunió informativa el dijous, dia 2 de març, a les 9:00h. en el CEAM.

Pin It on Pinterest