Select Page

La Junta Local Festera d’Altea celebrava el passat dijous una reunió ordinària que va estar presidida pel regidor de Festes, Vicent Ripoll, i a la qual van assistir representants les comissions de festes d’Altea i dels grups polítics amb representació municipal. En l’ordre del dia es va tractar la presa de coneixement dels nous vocals representants de les Comissions Festeres de 2017; el calendari festes d’Altea 2017; així com informació general relativa a la instància i documentació que cal presentar pels organitzadors de festes en la via pública, els horaris que s’han de complir en la celebració de festes populars; la documentació que cal presentar quan s’utilitzen artificis pirotècnics; les seus festeres i SGAE.

La Junta Local Festera és un òrgan municipal complementari que té caràcter de Consell de Participació Sectorial, en la qual estan representades totes les entitats festeres del municipi, ha de vetllar per la continuïtat de les tradicions populars, conservant els costums de la gent gran i introduint les innovacions que siguen procedents, garantint la integració, en la celebració de les festes, a tota la població d’Altea, com així ho indica l’Ordenança per a la Regulació de les festes locals.

Pin It on Pinterest