Select Page
  • L’activitat, impartida per una psicòloga de l’AECC, és gratuïta i proposa un deshabituació progressiva del tabac

La Regidoria de Sanitat junt a l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Altea, AECC, han organitzat una activitat gratuïta per deixar de fumar que s’iniciarà dilluns que ve, a les 15 hores, i es prolongarà durant huit sessions. Verónica López, regidora de Sanitat, anunciava el començament d’una nova edició d’aquest programa i destacava la col·laboració de la Regidoria de Sanitat i l’AECC per posar en marxa iniciatives com aquesta ”amb l’objectiu d’ajudar a tots els fumadors a abandonar el tabac”. A més, l’edil destacava els beneficis de deixar de fumar, i recordava les altes xifres de mort ocasionades per les malalties derivades del tabac.

Vicenta Zaragozí, presidenta de l’AECC d’Altea, informava que el programa serà impartit per la psicòloga de l’AECC, Rosario Sepulcre. Zaragozí destacava els bons resultats que ofereix aquesta activitat, ‘’i és que molts fumadors han deixat el tabac després de les sessions del curs que segueix una metodologia progressiva per deixar de fumar, presentant un programa de deshabituació continuada’’.

El programa és gratuït i està subvencionat per l’Ajuntament d’Altea i l’AECC, les places són limitades i totes les persones interessades es poden inscriure al Centre Social.

Pin It on Pinterest