Select Page

Altea celebra el pròxim divendres, 24 de febrer, el Carnestoltes i des de les regidories d’Educació i Joventut s’han organitzat diverses activitats dedicades al públic infantil i al juvenil i públic en general, seguint la iniciativa de l’any passat.

 Vicenta Pérez, regidora d’Educació, ha explicat que ‘’continuem amb les activitats que vam començar l’any passat i s’organitzaran dos festes, una dedicada als més menuts i una altra per als joves i públic en general’’. La festa infantil començarà a les 17 hores, i fins a les 19 hores, al Pavelló de Garganes amb tallers de manualitats; globoflexia; jocs tradicionals; bota-bota, amb la col·laboració de Caixaltea; berenar i moltes sorpreses més per a tots els assistents. ‘’Esta festa agrada molt als xiquets i xiquetes i esperem que tinga la mateixa o millor acollida que l’any passat’’.

 A partir de les 20 hores i fins a la mitjanit es celebrarà al Centre Juvenil la festa de disfresses per als joves i oberta també al públic en general. Com ha informat Pere Barber, regidor de Joventut, ‘’de 20 a 22 hores tindran lloc diverses activitats com ‘photocall’ de Carnestoltes, tallers de maquillatge de neó i customització de camisetes (s’ha de portar una camiseta blanca), entre d’altres, totes elles amb la col·laboració de Projectes Educatius. A partir de les 22 hores i fins a la mitjanit els dj’s de VidiJumpers amenitzaran la festa amb una discomòbil i a les 23 hores es celebrarà el concurs de disfresses amb importants premis’’.

Els dos regidors han convidat als xiquets, joves i públic en general a gaudir d’estes festes de Carnestoltes i a passar una nit divertida amb moltes sorpreses i premis a les millors disfresses. 

Pin It on Pinterest