Select Page

El passat dissabte la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella (SRM) va presentar el cartell anunciador del XII Certamen de Bandes de Música Festera que tindrà lloc el pròxim 18 de febrer, a les 18 hores, i que enguany ha realitzat Matías Martínez. 
Durant l’acte de presentació, al que van assistir el president de la SRM, Juan Antonio Bañuls; el regidor de Cultura, Diego Zaragozí; el president de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, José Alvado i l’autor del cartell; també es va fer públic el programa del certamen que enguany homenatjarà a Antonio Orozco Orozco (Toni Rosaura), músic de la SRM, i protagonista del cartell del certamen.
Tres seran les bandes participants en esta edició del certamen que començarà a les 17 hores amb una desfilada de totes les agrupacions des de la plaça de Caixaltea fins al Centre Cultural. Les participants són:   l’Agrupació Musical Santa Cecília del Camp de Mirra (Alacant), dirigida per Iñaki Lecumberri; la Unió Musical d’Albaida ‘’L’Aranya’’(València), baix la batuta de Adrián Ronda i la Societat Musical ‘’La Lira’’ de Quatretonda (València), dirigida per José Vicente Alberola. Totes elles hauran d’interpretar una obra obligada, en aquest cas la marxa mora ‘’Emma’’ de Victor Vallés. Segons s’estableix en les bases del certamen, les bandes també interpretaran un pas-doble de desfilada, un pas-doble de presentació i una marxa cristiana de lliure elecció. La banda amfitriona, la SRM d’Altea la Vella, dirigida per Andrés Colomina, serà l’encarregada de clausurar l’acte.
El jurat estarà composat per Victor Vallés, que actuarà com a president, i pels vocals Ramón Lorente i José Vicente Algado.

Pin It on Pinterest