Select Page
  • Per rebre la informació caldrà afegir a contactes el telèfon: 673 170 140

L’Ajuntament d’Altea posa en marxa un nou servei d’avís per a tota la ciutadania a través de l’aplicació WhatsApp. Mitjançant este servei es podrà rebre, de manera voluntària, al mòbil els avisos d’urgència que s’emeten des de l’Ajuntament, com ha anunciat hui el regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, Pere Barber.
El regidor ha explicat en detall el funcionament d’este nou servei de comunicació, ”per rebre la informació caldrà que les persones interessades afigen el número 673 170 140 als seus contactes i donar-li un nom, per exemple, Info Ajuntament. Seguidament s’haurà d’enviar un missatge per WhatsApp a eixe número amb la paraula ”ALTA” i es rebrà un missatge de confirmació. Serà un servei unidireccional per informar a la ciutadania, és a dir, en el servei no s’atendrà ni es contestarà cap missatge rebut posterior al missatge d’alta.
A més, Pere Barber ha garantit la seguretat del servei ”que farà servir l’opció ‘llista de difusió’, per tant la protecció de dades és completa i ningú podrà obtenir cap número de telèfon d’altres usuaris”. També és molt senzill donar-se de baixa, simplement enviat un missatge al mateix número amb la paraula BAIXA’’.
Pere Barber es mostrava molt satisfet per la posada en marxa d’este nou servei, que en la seua primera hora de funcionament ja tenia més de dues-centes altes al sistema, i animava a tota la ciutadania a donar-se d’alta en el mateix. ‘’Afegim un nou servei informatiu municipal que avisarà dels aspectes més destacats que succeïsquen al nostre poble, així com de bàndols o comunicats”. El regidor aclaria que, “sols s’utilitzarà per a comunicar avisos importants, com puguen ser les restriccions d’aigua, els problemes causats per temporals i demés”. 
Finalment, el responsable de Comunicació i Noves Tecnologies indicava que “l’alta en el servei no és immediata, un funcionari ha de verificar-la i donar d’alta el número en el sistema, no és un procés automàtic, tot i que es fa el més ràpid possible”.

Pin It on Pinterest