Select Page

Verónica López, regidora de Benestar Social, i Pere Barber, regidor d’Esports, han informat que davant el temporal de fred que afectarà a gran part de la Comunitat Valenciana, segons ha informat l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), es posa a la disposició de les persones sense llar el Centre Cultural Juvenil des de hui dimarts i fins a divendres que ve. L’espai habilitat durant aquesta ona de fred, serà la planta baixa del propi Centre Juvenil.

Les entitats o associacions que van a col·laborar a través del voluntariat són Creu Roja Altea, que posarà a la disposició de totes les persones que ho necessiten 15 llits i mantes; Càrites i Corazón Expres, que gestionaran els desdejunis; la cafeteria del poliesportiu que serà l’encarregada de realitzar el menjar i sopar calent; i un conserge municipal, que s’ha oferit de manera altruista a romandre durant les nits realitzant aquest servei.

La posada en marxa d’aquest espai s’iniciarà a partir de les 20.00 hores de hui dimarts i es mantindrà en principi fins al divendres, que serà quan comence a remetre l’ona de fred. No obstant açò, si es mantinguera la situació d’inestabilitat, es mantindrà el dispositiu previst. S’estableixen horaris per a aquest servei especial com és l’horari topall d’entrada, que serà a les 02.00 de la matinada, els horaris de menjar, que seran de 13.30 a 15.00 i els de sopar de 20.30 a 22.00 hores
 
La policia local d’Altea també col·laborarà de la iniciativa, informant als possibles afectats de la posada en marxa d’aquest servei. A més, es fa una crida a les associacions locals i veïns que tinguen coneixement de situacions que es puguen atendre en aquest cas, la seua col·laboració en la difusió d’aquest servei especial.

Pin It on Pinterest