Select Page

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, va tornar a reunir el Consell Local d’Urbanisme el passat dia 9 per tal de presentar-los el primer esborrany de l’Estratègia per a la regeneració de la Façana Marítima. La primera entrega d’este treball, que pretén aconseguir l’objectiu final de remodelar i recuperar la part terrestre de la façana litoral d’Altea, consisteix en delimitar l’àrea de treball, determinar les actuacions i establir les fases en què s’han de realitzar.

Els membres del Consell van conéixer, de la mà dels arquitectes redactors, els detalls d’este treball que ara arranca amb la intenció de dibuixar un full de ruta realista per a millorar la imatge d’Altea en una de les seues zones més emblemàtiques. Per això es contemplen els diferents escenaris possibles que poden influir-hi i s’intenta donar solucions adaptades a cadascun d’ells, qüestions que es van poder debatre inicialment al si d’este últim Consell.

Orozco ha explicat que “es tracta d’una aposta per tindre una visió de conjunt i de futur i, per tant, algunes de les actuacions poden semblar llunyanes o complicades d’assolir –tal com va quedar palés en la reunió- però cal assumir reptes i prendre decisions, d’altra manera només tindrem pedaços i mai obtindrem l’objectiu de recuperar la primera línia com a espai amable per a les persones i veritable revulsiu per al turisme de qualitat i l’economia alteana”.

Per això, afirma “ens hem donat un curt marge de temps -fins el pròxim 24 de gener- per tal què, en la pròxima reunió els membres del Consell ens transmeten els seus dubtes i aporten aquelles idees que consideren poden ajudar a millorar l’estratègia. És un treball que hem de realitzar amb el major dels consensos perquè es tracta d’assumir una meta comuna i les actuacions que s’han de realitzar per aconseguir-la”.

Pin It on Pinterest