Select Page

La regidoria de Joventut i Esports en col·laboració amb l’empresa alteana Projectes Educatius ha organitzat un curs pràctic de tècniques d’estudi amb l’objectiu d’aprendre de forma fàcil i divertida. Com ha explicat el regidor de l’àrea, Pere Barber, el curs està dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys i tindrà lloc al Centre Juvenil d’Altea el pròxim dia 4 de gener en horari de 10:30 a 14 hores.

Vanessa Ferrer, responsable de Projectes Educatius, ha explicat que al curs es treballaran diferents aspectes de les tècniques d’estudi com és l’organització i planificació, la relaxació i l’atenció, així com quatre de les tècniques bàsiques com és el subratllat, l’esquema, el resum i la memòria. A més, també s’abordarà amb els alumnes la seua posició davant d’un examen per posar en pràctica totes estes tècniques.

Segons Carol Orozco, responsable de Projectes Educatius, l’objectiu d’este curs que s’impartirà de forma intensiva és ‘’millorar els hàbits d’estudi dels alumnes i ensenyar-los les tècniques d’estudi d’una forma pràctica perquè s’adonen que poden millorar els seus resultats si apliquen estes tècniques i les posen en pràctica dia a dia’’.

El preu d’inscripció és de 15 euros per alumne. Les places són limitades i per a més informació i inscripcions es pot telefonar al 619 021 920 o dirigir-se al Centre Juvenil o a Projectes Educatius Altea.

Pin It on Pinterest