Select Page

Verónica López, regidora de Benestar Social, ha participat en el lliurament de diplomes als participants del curs de caixer organitzat per Creu Roja. L’edil ha lliurat juntament amb el president de Creu Roja Altea, Miguel Orozco, i la coordinadora de l’Assemblea d’Altea, Inma Martínez, els diplomes als 18 participants d’aquest curs que donen un pas en la formació i recerca de feina gràcies a Creu Roja.

Miguel Orozco, president de Creu Roja Altea, obria la cloenda d’aquest curs agraint a les empreses: Supermercats Mas i Mas, Sportzone, Mendoza, Supermercats Consum i Sprinter, la seua participació i involucració en aquest projecte. De la mateixa manera, agraïa als que han participat la confiança que han dipositat en aquesta entitat.

Inma Martínez, coordinadora de Creu Roja Altea, ha volgut destacar la importància de l’ajuda de les empreses que participen i col•laboren en els projectes que Creu Roja encapçala. A més, ha afirmat que ”l’important d’aquestos cursos de formació rau en que els que els realitzen reben la formació i motivació per enfrontar-se al món laboral, la tasca de Creu Roja Altea advoca per formar i que cada persona es senta útil, formada i realitzada”.

L’edil de Benestar Social, Verónica López, convidada per Creu Roja Altea, ha fet entrega d’alguns dels diplomes i enaltia la tasca social i humanitària de Creu Roja, afirmant que ”sense la seua ajuda i projectes, a les institucions els seria pràcticament impossible arribar a tot”.

Verónica López ressaltava que ‘’gràcies a la confiança que Creu Roja diposita en cada participant dels cursos que realitza, s’obre un nou ventall laboral, ja que en molts casos se li dóna una oportunitat a aquesta experiència i formació que tantes vegades es requereix a l’hora d’accedir a un lloc de treball’’.

López també ha agraït a l’Assemblea Local de Creu Roja haver pogut ser partícip d’un acte tan important com és el de la cloenda d’aquestos cursos i el que això representa.

Pin It on Pinterest