Select Page

Ana Beltrán Corraliza i Angélica Martínez Jiménez, treballadora social i voluntària, respectivament, de Creu Roja Altea, participen en un curs de formació a la ciutat de Puck, Polònia, sobre el desenvolupament de l’empatia i la adquisició de tècniques de comunicació no violenta.

Les dos representants alteanes assistiran al projecte “Connect before Correct” entre els dies 22 i 29 d’abril del 2024, on treballaran amb participants d’altres socis europeus i baix la coordinació de l’organització “Autokreacja”.

“L’objectiu de la trobada és dotar els assistents de noves eines que els permeten millorar la seua feina, especialment la dirigida al sector de la joventut. Per fer-ho, s’abordarà l’estudi de l’empatia afectiva, cognitiva i compassiva per possibilitar un abordatge millor de les problemàtiques juvenils”; explica el regidor de Projectes Europeus, Germán Manjón.

Baix un intens programa de 7 dies es treballarà a més sobre l’autoempatia, l’escolta profunda i els 4 components bàsics de la comunicació no violenta –observació, sentiment, necessitat i ordre–, tot això de forma predominantment pràctica.

Les dos representants alteanes van ser rebudes abans de viatjar pel regidor Germán Manjón, i Paloma Verdú, responsable d’EuroAltea, l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament, a la seu ubicada a la Casa de la Cultura.

Germán Manjón destaca la importància de l’educació no formal pròpia dels projectes desenvolupats a l’empara del programa Erasmus+ i la riquesa de compartir i aprendre de diferents cultures. Igualment va convidar Ana i Ángela a desenvolupar en els propers mesos un taller sobre el que s’ha après a Polònia des de la regidoria de Joventut, àrea que ell mateix gestiona.

Per a més informació sobre els programes i projectes gestionats des de l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament, EuroAltea, podeu contactar al correu europa@altea.es , o seguir-la a @euroaltea.

 

Pin It on Pinterest