Select Page

Des de la regidoria d’Infraestructures es va a procedir a l’asfalta’t i millora de l’avinguda de La Nucia, des de la plaça de la Creu fins al carrer La Vila Joiosa, tal com ha informat Roque Ferrer, edil de l’àrea. A més d’esta actuació també s’asfaltaran els carrers adjacents com són el C/Polop i el C/La Vila Joiosa.

Ferrer també avançava que este no serà l’únic punt en el què es realitzaran millores, s’asfaltarà en l’accés a la platja del Cap Negret, ja que cada vegada que hi ha pluges, l’energia de l’aigua erosiona el terreny formant un reguerot i s’enfanga la zona del carrer on giren els vehicles al tractar-se d’un cul de sac. Amb el nou asfaltat es donarà solució a una altra de les demandes de la ciutadania i dona peu a una actuació adjacent de millora de la façana marítima que té previst el servei de Costes i Medi Marí.

A més, l’edil informava de l’ampliació del camí del Planet, ja que actualment és estret i només pot circular bé un vehicle en un sentit, obligant al contrari a realitzar maniobra eixint-se’n de la via o detindre’s en un lateral. Estes obres solucionaran un problema de circulació viària en una de les alternatives de la CN-332, la qual és molt transitada a la nostra localitat.

Per últim, s’asfaltarà l’aparcament de la part alta de la costera del Gallo o C/Benidorm, fitant en la facultat de Belles Arts, pel problema d’erosió del terreny que també provoca cada pluja.

El regidor d’Infraestructures afirma que és molt important invertir en obres de millora com estes, ‘’perquè unes estalviaran diners de manteniment i totes milloraran la confortabilitat del trànsit rodat, ja que redunden en la qualitat de vida,  motiu pel qual des d’esta regidoria es dóna prioritat a tot el que comporte una millora per a Altea i la ciutadania’’.

Pin It on Pinterest