Select Page

El proper dilluns 17 de maig donaran inici els treballs d’asfaltat menor que des del consistori es van a dur a terme en diferents camins i carrers del terme municipal d’Altea. Així ho ha informat el regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí.

Com ha explicat l’edil, “l’actuació consisteix en la reparació de sots del ferm d’aglomerat asfàltic en diferents punts molt concrets del municipi, en els que per diferents motius com pot ser l’enfonsament de la calçada; la desintegració de la capa de trànsit o l’aixecament per arrels, l’asfalt s’ha deteriorat i cal reparar-“.

L’actuació té un període d’execució de 2 mesos, aproximadament i el cost de la mateixa és de 48.383€.

En concret, esta operació d’asfaltat contempla treballs en el camí de Cap Blanch; vial i servei del polígon industrial de Cap Blanch; camí de la Lloma-Barranquet; camí de l’Algar; zona d’aparcament a Cap Negret -edifici Costa Bella-; camí de l’Olla-Montemolar i carrer Les Brises.

“En cap cas es tracta de l’asfaltat de carrers sencers o extenses superfícies, sinó de punts molt concrets en què s’han de reparar sots més o menys profunds”. Ha matisat el responsable municipal d’Infraestructures, que ha avançat que l’Ajuntament té ja redactat un projecte d’asfaltat, valorat en gairebé 300.000€ i previst per a ser inclòs en el pròxim pressupost municipal. Un nou pla d’asfaltat de majors dimensions que sí que contempla la inclusió de camins i vials complets.

Pin It on Pinterest