Select Page

L’Assemblea General de socis de la Societat Ornitològica Alteanense es va reunir dissabte passat en una de les aules del Centre Cultural Juvenil per aprovar l’època de captures de les aus, d’acord a les normatives legals vigents, així com els comptes de la societat i el proper calendari de competicions comarcals i provincials.

A la reunió van assistir molts dels 80 socis que integren la societat, es van repartir les fitxes que cadascú omplia per conèixer els llocs d’Altea on capturaran aus silvestres, majoritàriament caderneres, que després podrien participar en concursos d’aus cantores.

El president de la Societat, José Llinares, Pepe El Rubio, ha explicat que en l’assemblea s’han recollit, per part dels socis, els permisos de captures i llicències, i els socis han lliurat les fitxes amb el lloc on van caçar les aus i el seu sexe.

La Societat Ornitològica Alteanense, amb 82 socis, es dedica principalment a la caça del silvestrisme i els concursos de cant. Es consideren mediambientalistes, per la seua tasca en contacte amb la natura i els ocells, que s’anellen i deixen anar, a més consideren els concursos de tri i cant un esport com ho és la colombicultura amb els coloms. A Altea, Francisco Muñoz, Kiko El Maño, va ser en dues ocasions campió d’Espanya de concurs de cant, amb ocells criats i entrenats per ell mateix. La Societat Ornitològica Alteanense busca mantenir-se en actiu i reverdir els seus triomfs.

Pin It on Pinterest