Select Page

Un centenar de voluntaris van participar ahir en la Jornada de Voluntariat Mediambiental al Riu Algar que ha organitzat la regidoria de Medi Ambient.
La jornada començava a les 9:00 hores al Centre Juvenil, amb la projecció del documental ‘Riu Algar’ i la posterior xarrada impartida pel biòleg i president de la Junta Rectora del Parc Natural de la Serra Gelada, Joan Piera, que va dissertar sobre la diversitat de la fauna i la flora del riu Algar i la importància de protegir este espai tan important de l’ecosistema alteà. 
La regidora de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu, explicava que l’objectiu de l’activitat és ‘’la conscienciació mediambiental i la protecció de les àrees naturals més sensibles, focalitzant-nos en la importància del reciclatge o la reutilització de les deixalles, per evitar que acaben en espais naturals com el nostre riu Algar’’.
A més, Nomdedeu ha recordat el recolzament de l’Ajuntament d’Altea perquè el riu Algar s’incorpore al Parc Natural de la Serra Gelada ‘’com una mesura de protecció d’eixe àmbit mediambiental’’.
A partir de les 10:00 hores va començar la neteja al riu en què van participar els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Producció Agroecològica de l’IES Bellaguarda, els cicles formatius de grau mitjà i superior de tècnic en Aprofitament i Conservació del Medi natural i el tècnic superior en Gestió forestal i del Medi natural de l’IES Callosa d’En Sarrià, voluntaris de Creu Roja i públic en general.
Des de la regidoria de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu, feia una valoració molt positiva de la jornada ‘’per l’afluència de voluntaris com per la implicació en les tasques de neteja, i vam voler agrair l’assistència amb un esmorzar per a tots els assistents’’.

Pin It on Pinterest