Select Page

El recent proclamat campió de l’European Junior Cup 2016 de motociclisme, Mika Pérez, va rebre diumenge passat, l’homenatge del seu poble, amb un passeig triomfal per la principal avinguda del centre de la ciutat, l’avinguda Jaume I. Mika Pérez es va traslladar en un cotxe descapotable acompanyat per desenes de motoristes que feien rugir les seues motos i clàxon per donar la benvinguda al campió.

El recorregut de la comitiva es va iniciar al carrer Filharmònica fins a la Plaça de l’Ajuntament, on a la porta l’esperava la primera autoritat, l’alcalde, Jaume Llinares, i l’edil d’esports, Pere Barber, així com membres de la corporació. A les portes del consistori, davant la moto Honda exposada al públic, va prendre la paraula en primer lloc el presentador de l’homenatge, el locutor de Ràdio Altea i promotor del Motobus, Paco Cabrera, que va destacar la figura del jove pilot. Pérez agafa el relleu de Batiste Borja, pilot alteà que també va ser Campió d’Europa de motociclisme i durant diverses temporades un dels pilots més importants del Mundial de Motociclisme.

L’edil d’Esports, Pere Barber, a més de felicitar el jove campió li va oferir el suport de l’Ajuntament i el reconeixement pel seu èxit esportiu. El mateix Mika Pérez també va tenir paraules d’agraïment per als seus espònsors com Caixaltea o l’Ajuntament a través de la marca turística ‘Visit Altea’ i, especialment, per al seu mecànic Emilio i per a son pare, Miguel Pérez, “sense el seu constant suport haguera sigut impossible aconseguir-ho”, i als seus éssers més estimats com ”el meu iaio que no està però que el duuc amb mí”. En acabar les seues paraules l’alcalde Jaume Llinares li va fer entrega d’una placa commemorativa, en nom de l’Ajuntament i del poble d’Altea, “és un orgull tenir un jove campió entre nosaltres”. L’alcalde va felicitar Mika Pérez i a tots els que han fet possible aquest èxit esportiu, “Mika està sol sobre de la moto però són moltes les persones que li donen el seu suport”. Finalment l’alcalde va desitjar al jove campió nous èxits esportius, “tens una gran carrera per davant i des de l’Ajuntament t’oferirem tota la nostra ajuda i suport”.

Pin It on Pinterest