Select Page

La pintora i escultora Isabel Alberich serà homenatjada a Altea amb una exposició. La mostra d’Isabel Alberich, La Yemanja d’Altea, s’inaugurarà el divendres, 4 de novembre, a les 19.00 hores a la Casa de Cultura.

L’exposició mostrarà l’obra d’aquesta artista, alcoiana de naixement i alteana d’adopció, que s’ha desenvolupat en la pintura i l’escultura. A la inauguració assistiran amics d’Alberich, artistes alteans de diferents disciplines que parlaran sobre ella i el seu treball.

“Convide a alteans i alteanes a gaudir d’aquest homenatge en el qual podran conéixer més de prop una veïna del poble que ha portat el seu art per tot el món. Una mostra del seu treball al llarg de les dècades, des que vinguera a Altea en l’època del seu renaixement artístic fins hui”, ha comentat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

L’exposició romandrà oberta a la Casa de Cultura fins al 9 de desembre de 2022. L’horari de visita és de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores. L’entrada és lliure i gratuïta.

Pin It on Pinterest