Select Page

Verónica López, regidora de Benestar Social, Igualtat i Sanitat ha presidit la reunió de la Comissió Técnica del Pla Municipal de Drogodependències i Altres Trastorns Addictius. La regidora ha estat acompanyada per Mª Carmen Soliveres i Andrea Vizcaíno, responsables de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA).
 
La comissió està formada per personal tècnic municipal d’Educació, Festes, Joventut i Esports i Benestar Social; personal de tots els centres educatius d’infantil i primària i secundària, AMPAS, Guàrdia Civil i Policia Local. La regidora ha assenyalat que ”l’objectiu de l’encontre és centrar i acordar el pla de treball en el desenvolupament del II Pla Municipal de Drogodependències i treballar els programes i accions concretes que aborden la prevenció i consum de drogues així com altres addiccions, com ara les noves tecnologies que han de ser objecte d’anàlisi així com de treball en la línia de prevenir el seu ús addictiu”.

Els punts de l’ordre del dia han girat al voltant de la constitució de la Comissió i el règim de funcionament; els objectius de la Comissió Tècnica; el repàs del Pla Municipal i el Pla d’Activitats 2016-2017; la formalització de sol•licitud d’activitats escolars i, finalment, les propostes per part dels membres de la comissió i l’acord de la data per a la pròxima reunió.

Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives

Telf.: 96 584 30 75 – Fax: 96 688 28 17
altea.upcca@cv.gva.es
C/ Marina Baixa, n.2

Pin It on Pinterest