Select Page
  • En les categories
    infantils van participar més de 600 xiquets i xiquetes

L’oratge va respectar la Cursa Popular del 9 d’Octubre, no va ploure fins a finalitzar la mateixa, que es va celebrar amb notable participació d’atletes i públic. En la prova absoluta, en la qual participaven atletes vinguts de tots els racons de la Comunitat, van prendre l’eixida a les 10 hores 370 atletes que van recórrer el nou circuit de 10 quilòmetres homologat per la Federació Valenciana d’Atletisme. El guanyador de la cursa va ser l’atleta del Playas de Castellón, Rubén Requena García, amb un temps de 33 minuts 35 segons; en segona posició va creuar la meta, sis segons després, Youssef Ahatach, del Club Atletisme de Xàbia, i en tercera posició, l’atleta del Club Atletisme Benidorm, Rubén Caballero.

En categoria femenina la guanyadora va ser l’atleta del Club Atletisme de la Nucia, Lioba González Ayuso, amb un temps de 41 minuts i 31 segons; seguida de Sonia Tirado i Gemma Selby.

El primer atleta local a creuar la meta va ser Antonio Gutiérrez, del Club Atletisme Altea, amb un temps de 37 minuts i 22 segons.

Després del lliurament de premis als guanyadors, que va comptar amb l’assistència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i que va presidir el regidor d’Esports i Joventut, Pere Barber, acompanyat per les regidores Anna Alvado i Vicenta Pérez, van tenir lloc, a partir de les dotze del migdia, les curses de les categories inferiors, des dels més xicotets, prebenjamines i benjamins, passant per cadets, alevins i infantils, un total de 600 xiquets i joves van participar en les diferents carreres. La Plaça de l’Ajuntament i l’Avinguda Jaume I estava plena de pares i familiars que, en un ambient de festa, van animar als corredors més menuts. Acabades les carreres, i lliurats els trofeus, va començar a ploure copiosament sobre Altea.

Pin It on Pinterest