Select Page

Altea celebrava el passat 30 de setembre el Dia Mundial del Turisme, que es commemora el dia 27 del mateix mes, amb una activitat accessible seguint la iniciativa de l’Organització Mundial del Turisme, per promoure un turisme que tinga en compte a les persones amb discapacitat .

Des del Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Altea es va organitzar una visita guiada per conèixer el nucli antic i altres llocs d’interès del municipi, que va comptar amb una àmplia participació.
 
L’eixida de la ruta s’iniciava a les 11:30 hores des de la Tourist Info al Passeig Marítim, per dirigir-se fins al carrer Garganes, on s’havia disposat un autobús, que es va omplir al complet, dissenyat especialment per a persones amb mobilitat reduïda.

L’autobús va traslladar als participants fins a la parada de Palau Altea i des d’allà es va accedir fins a la Plaça de l’Església pel Carrer Sant Miquel, i es va visitar l’Església Parroquial així com el Museu Parroquial, l’accés va ser gratuït per gentilesa del rector , José Abellán.

Tots els participants van rebre un obsequi de part del Departament de Turisme, una motxilla de Visit Altea amb informació de la localitat; també, i per gentilesa de Llorente Bus, els assistents van rebre una targeta vàlida per 48 hores, per utilitzar en totes les línies de Llorente Bus.

Altea, dins de les seues limitacions i de les millores que es poden fer, volia oferir la possibilitat de donar a conèixer un dels enclavaments més bells del nostre municipi, la zona BIC, salvant les barreres del recorregut optant per visitar zones aptes per a persones amb mobilitat reduïda. Anna Alvado es mostrava molt satisfeta per la bona acollida de l’activitat, ”tots els participants ens han agraït en tot moment, tant els detalls com les atencions que hem tingut amb ells”.

Pin It on Pinterest