Select Page

L’edil d’Infraestructures, Roque Ferrer, ha informat que Consorci MARE Marina Residus, dedicat a la gestió sostenible de residus, estarà dimarts que ve, 4 d’octubre, en el mercat ambulant repartint informació per a conscienciar-nos al respecte de la importància del reciclatge.
Consorci MARE, tal com explicava el regidor de l’àrea, és una empresa consorciada amb l’Ajuntament d’Altea que s’ocupa del tractament dels residus a través de la seua planta ubicada en El Campello, alhora que potència la gestió dels ecoparcs. En este centre, indicava Roque Ferrer, es realitza el tractament adequat dels residus permetent recuperar gran part dels elements valoritzables com el plàstic, metall, paper o cartó, vidre i residus orgànics, entre altres. A més, Ferrer afegia que Consorci Mare gestiona més de 215.000 tones de fem anualment, donant servici a més de 427.000 ciutadans i ciutadanes.
Per este motiu, el regidor Ferrer ha volgut destacar la importància que Consorci Mare estiga en el mercat ambulant per poder fer arribar al màxim nombre de ciutadans tota la informació relacionada amb l’empresa encarregada d’esta àrea tan important per al medi ambient i la salut, alhora que s’exalça la necessitat tindre present la importància de reciclar.

Pin It on Pinterest