Select Page

El passat dimecres diversos vehicles d’època visitaven la localitat d’Altea, automòbils antics que pertanyen al Veteran Car Club d’Espanya. Anna Alvado, regidora de Turisme, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a tots els participants en esta activitat, presidida per José Alfredo Álvarez. 
El Veteran Car Club d’Espanya es va crear l’any 1962 i està format per socis de tot Espanya units per l’afició de la recerca, restauració, gaudi i conservació d’automòbils antics. Durant les seues rutes intenten barrejar cultura, història i gastronomia i Altea ha sigut una de les destinacions que han visitat. En aquesta ocasió han sigut 11 els vehicles participants, cotxes antics fabricats entre 1928 i 1950.
Anna Alvado va agrair la visita dels membres del Veteran Car Club amb els 11 vehicles d’època que van estar estacionats durant unes hores a la plaça de l’Ajuntament, per al gaudi de veïns i turistes de la nostra localitat donada la seua singularitat.
‘’El Veteran Car Club d’Espanya compleix l’any que ve 55 anys i estarien encantats de tornar a comptar amb la seua presència a Altea’’, per la qual cosa la regidora de Turisme els va manifestar la seua absoluta disposició per a organitzar, de cara al pròxim any, una ruta més àmplia en la nostra localitat.

Pin It on Pinterest