Select Page

Vicenta Pérez, regidora d’Educació, acompanyada per representants de les AMPES i directors de primària dels CEIPS locals, va presidir la reunió informativa que es va celebrar ahir per la vesprada sobre la jornada contínua per a explicar el projecte que es va presentar a Conselleria i que va ser validat per a sol·licitar la implantació d’aquesta jornada a les escoles publiques d’Altea.  Aquesta reunió informativa es va celebrar al saló d’actes del Centre Social d’Altea amb una nombrosa assistència de mares, pares, familiars i professorat dels escolars alteans.  En concret el tema central de la reunió va ser tractar el procés de votació de la jornada contínua, donat que el pròxim dia 15 de setembre les famílies hauran de votar en els respectius centres sobre la implantació d’aquest canvi d’horari o no. Com va explicar la regidora, ”l’objectiu d’este encontre era oferir tota la informació respecte al projecte i el procediment de votació que tindrà lloc el pròxim dia 15 de setembre sobre la implantació o no de la jornada contínua en els col·legis d’Altea, i resoldre tots els dubtes que pogueren sortir, cosa que hem vist que així ha segut”. 
Vicenta Pérez va aprofitar per agrair a totes i tots els que han participat en la realització del projecte i va insistir en la importància de votar, “ara la tasca és dels pares, mares i tutors que són els que han d’anar a votar el dia 15 o mitjançant el vot diferit, que hem explicat clarament en aquesta reunió”.

Pin It on Pinterest