Select Page

El pròxim dia 19 d’agost tindrà lloc la XVI edició d’Oci-Jove, la jornada d’esports i activitats dirigida al públic jove. Pere Barber, regidor de Joventut i Esports ha presentat esta activitat, que començarà a partir de les 18:00 hores a la platja de La Roda.

Com ha informat el regidor, el mapa d’activitats es divideix en tres zones diferenciades. El jardí i el passeig marítim de la Platja de la Roda on es col•locarà un parc infantil amb quatre atraccions inflables (tobogan, multijocs i futbolí humà). La mateixa platja, on es practicaran esports com futbol, handbol, vòlei i tennis platja, en un terreny adaptat per a major comoditat en la pràctica de les activitats. I d’altra banda, a l’Auditori Sant Pere, es prepararà un espai per jugar a bàsquet de tres contra tres, i també es podrà gaudir de les exhibicions de gimnàstica rítmica i d’un taller d’armes medievals. A més, enguany s’incorpora una nova activitat, una sortida nocturna amb mountain bike a partir de les 21:00 hores.

Pere Barber, ha destacat l’esperit d’esportivitat i convivència que es viu durant tota la jornada. “La intenció final és que els participants ho passen bé i gaudisquen de l’esport i del treball en equip en un entorn tan agradable en estes dates com el de la Platja de la Roda”. Així mateix, ha animat a participar a tots els joves, ‘’l’entrada és gratuïta i hem treballat perquè siga un espai adequat i còmode per als jocs, esports i activitats preparats”.

Oci-Jove compta amb la col•laboració de Caixaltea, la Policia Local, Visit Altea, Diputació d’Alacant, Protecció Civil Altea, Associació DYA Ajuda en Carretera i el Club de Tenis Altea.

Pin It on Pinterest