Select Page

Caixaltea ha donat una carpa a l’Agrupació Local de Protecció Civil, i que també podrà utilitzar la Policia Local. L’acte de lliurament s’ha realitzat a la Plaça de l’Ajuntament, al qual han assistit l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el regidor de Seguretat Ciutadana i Trànsit, Vicent Ripoll; el president de Caixaltea, José Miguel Cortés; així com el cap de l’agrupació de Protecció Civil d’Altea, Vicent Devesa i el cap de la Policia Local, Herminio Navarro.

La carpa, amb un cost de 2.090 euros, és ‘’una de les millors del mercat”, com l’han qualificat els efectius de Protecció Civil. A més està fabricada amb una tela ignífuga i impermeable. Les seues dimensions són 3 metres d’ample i 4’5 metres de llarg i la seua altura es pot regular.

Aquesta carpa s’utilitzarà per primera vegada al Castell de l’Olla del pròxim dissabte 13 d’agost.

Pin It on Pinterest