Select Page

El passat dia 30 de juliol baixava el teló la XIV Mostra de Teatre Amateur d’Altea “Alteatre” amb l’actuació del grup alteà Pla i Revés i l’entrega de premis. Enguany els participants han sigut les companyies Amfiteatre amb l’obra “Trastornats”, El Molinet amb “Joan Gabriel Borkman” i Taules Teatre amb “Hermanos y cuñadas”.

El premi al millor espectacle, dotat amb 800 euros, va ser per a Trastornats del grup Amfiteatre, que també va obtenir  el benefici del públic que el va valorar com el millor espectacle. El guardó al millor actor va recaure també en la companyia Amfiteatre, per a l’interpret Berna Ramos, per Trastornats i la millor actriu va ser Belén Jara, de Taules Teatre. Joan Miquel Reig va ser elegit el millor director, per ‘’Hermanos y cuñadas’’ de Taules Teatre. La millor escenografia va ser per a la companyia El Molinet, amb la seua obra ‘’Joan Gabriel Borkman’’.

El jurat va estar composat per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el regidor de Cultura, Diego Zaragozí; els dos sense vot; un representant seleccionat per la Federació Valenciana de Teatre Amateur; dos professionals del món de la cultura com són Christianne Setién i Morgan Blasco; tres membres del grup Pla i Revés, Francisco Guzmán, Amalia Martínez i Blai Alòs i una tècnica de l’Ajuntament d’Altea que va actuar com a secretària.

La companyia local, Pla i Revés, va ser l’encarregada de la cloenda de la mostra amb la representació de l’obra “De la Sort i de la Mort” que estava fora de concurs.

Diego Zaragozí, regidor de Cultura, va ser l’encarregat de l’entrega dels premis i es mostrava molt satisfet per l’èxit d’assistència d’esta nova edició d’Alteatre, duplicant el nombre d’espectadors de l’any passat, aconseguint una mitja de cent espectadors. ‘Estem molt contents per la bona resposta que el públic està tenint cap al teatre, i la tendència és que l’acollida de l’activitat per part del públic cada vegada és més gran’’.

Pin It on Pinterest