Select Page

Dimecres es reunia el 5è Consell Assessor de Medi Ambient, com és habitual l’últim dimecres de cada mes imparell, a les 9 hores, en la Casa de Cultura. La reunió va estar presidida per la regidora de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu. Un dels temes principals de l’ordre del dia va ser la protecció de l’arbolat. Per a tractar amb detall aquest punt van comptar amb l’exposició de Ricardo Barberá, tècnic de l’equip de Patrimoni Arbori Monumental (CIEF) de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, que junt amb Julio López i Xavier Bayarri, han dirigit i coordinat els treballs de recuperació de l’araucària de Cap Negret, i també del Pi del Senyoret en la partida Les Quintanes. En aquest sentit, la proposta de la regidoria és començar un procés participatiu per a donar a conèixer els nostres arbres i dotar-los de la protecció necessària.

En el torn de precs i preguntes es van tractar diferents temes com l’excés de motos d’aigua en les nostres platges i la necessitat de comptar amb vigilància marítima, entre d’altres. 

 Beatriu Nomdedeu feia una valoració positiva de l’encontre, ‘’este orgue serveix per obtindre informació i coneixer les preocupacions medi ambientals de la ciutadania. Alhora que marca les prioritats de la regidoria. Vull recordar que tot el món està convidat al Consell, l’únic requisit és tindre un comportament educat i cívic amb la resta dels membres i convidats i convidades’’.

Pin It on Pinterest