Select Page

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, ha anunciat les actuacions que composen el cicle de concerts ”Música a Boqueta Nit” del mes d’agost. Swing, música tradicional i jazz protagonitzaran les quatre actuacions de la programació del pròxim mes. Els concerts, com és habitual, es celebraran tots els dijous al llarg del mes d’agost a la plaça de l’Aigua d’Altea, a les 21 hores.

El dia 4 d’agost tindrà lloc l’actuació del grup de swing Dómisol Sisters. El grup valencià format per quatre veus femenines, pianista, contrabaix, secció de vent i bateria interpretarà música dels anys 30, 40 i 50 traslladant al públic a l’era del swing.

L’11 d’agost arribaran a l’escenari de l’auditori de la plaça de l’Aigua el grup Xaluq, un conjunt amb influències d’arrel tradicional que interpretaran música mediterrània. Xaluq recuperen i transformen cançons tradicionals per adaptar-les a llenguatges més actuals.

El reconegut cantautor valencià Pau Alabajos puja a l’escenari de Boqueta Nit el 18 d’agost, on presentarà el seu últim treball ”L’amor i la ferocitat”, així com altres temes de la discografia d’este autor de Torrent.

El 25 d’agost tindrà lloc la cloenda del cicle a càrrec de A Boqueta Nit Big Band, composada per músics de Sedajazz, el col·lectiu valencià de músics de jazz més destacat del moment, encapçalat per Francisco Ángel Blanco ”Latino”, director musical de l’agrupació.

Diego Zaragozí ha destacat la magnífica acollida d’espectadors que el cicle ha tingut durant el mes de juliol, ”i esperem comptar també amb el suport del públic durant el mes d’agost presentant una programació musical variada i d’estils diversos”. El regidor ha explicat que esta activitat compta amb el suport econòmic de la Diputació d’Alacant i de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports a través del Circuit Cultural Valencià, ”CulturArts”, al que s’ha incorporat Altea.

El preu de les entrades és de 5 euros per concert i s’ha establert un abonament de 12 euros. Les entrades i abonaments es poden adquirir a la Casa de Cultura i en la taquilla des d’un hora abans de cada actuació.

Pin It on Pinterest